Navis Carpo
Fire intinse si vant la pupa!
 
Navis Carpo - navomodel pentru plantat, pescuit si nadit 
   Home            Navis Carpo Duo
 
 
 
Noul NAVIS CARPO Duo beneficiaza de o noua chila care a adus o imbunatatire semnificativa a vitezei de deplasare si a stabilitatii pe valuri precum si a autonomiei in exploatare
Coca navomodelului este din fibra de sticla (785x300mm), iar forma chilei asigura o glisare lina pe apa si o stabilitate impresionanta pe valuri pana la 1m.
Motorul navomodelului, Robbe Electric POWER 12V, comandat de un regulator de turatie cu revers asigura o accelerare progresiva si o viteza de pana la 2 m/s.
Cuvele laterale sunt actionate de servomecanisme de forta cu angrenaje metalice, independente, cu posibilitate de basculare instantanee sau progresiva.
 

Luminile de pozitie (rosii- spate, albe- fata, albastru stanga, verde –dreapta), asigura o vizibilitate perfecta pana la 500m pe apa si sunt comandate din radiocomanda. In cazul intreruperii legaturii radio, ledurile se vor aprinde intermitent pentru localizarea navomodelului pe timp de noapte.
Proiectorul de putere (3W) alimentat din sursa stabilizata de tensiune – asigura iluminarea excelenta la 70m in fata navomodelului. Proiectorul este comandat independent din radiocomanda.

Manevrabilitatea navomodelului este excelenta la viteza maxima si permite intoarcerea pe loc a navomodelului la viteza mica. Carma este comandata de un servomecanism digital de precizie cu reactie rapida.
Acumulatorul este cu Plumb Acid, 12V 7,2Ah si se livreaza impreuna cu incarcatorul cu control automat al incarcarii.

Radiocomanda cu 6 canale HK6s / 2,4GHz, digitala, este imuna la orice tip de interferenta electromagnetica.
Elicea si carma sunt protejate de o grila din alama, iar sistemul de basculare este etansat cu bucse si
garnituri.

Tensiunea este afisata de un voltmetru digital LCD de culoare rosie

Greutate totala cu acumulator: 5,85Kg
Raza de actiune: 500m
Autonomie : 10Km ( 25 de plantari la 200m)
Capacitate cuve: 1 Kg/buc